Opakované záněty

  • Dotaz od: Iva Svobodová
  • Publikováno: 13.10.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den,již delší dobu mě a mého manžela trápí neustálé záněty.Když jsme spolu začali před čtrnácti lety chodit,problém jsme měly obdobný a tak se chci zeptat,jestli by bylo dobře postupovat i dnes stejně jako tehdy.Oba m áme v nálezu Escherichia coli a ikdyž můj gynekolog tvrdí,že je to u ženy nález normální,tak nám to dělá neustále problémy.Opakovaně ve výtěrech kromě Lactobacila nic jiného,než Esch.coli není.Manžel má bolesti po styku a na penisu se mu odlupuje kůže u žaludu v místě přetažení předkožky.Já mám neustále problémy s výtokem a svěděním,pálením,řezáním a já nevím co ještě.Pořád dokola se mažeme,já zavádím tablety,masti,ale nic nepomáhá.Tehdy nám pan doktor,ke kterému jsem chodila dal léky pro oba dva na přeléčení celkově,mně ještě na zavádění do pochvy a potom nám nasadil nějakou švýcarskou vakcínu,která byla na tu dobu docela drahá k dostání v lékárně,ale byla účinná.Bohužel si už nedokážu vzpomenout na název.Brala se vždy jedna tableta denně po dobu jednoho měsíce.Vydrželo nám to po léčbě 12 let bez potíží.Teď po druhém porodu se ale Escherichia coli objevuje stále dokola znovu a znovu a potíže jsou zpět.Tak jsem se chtěla jen zeptat,jestli si myslíte,že by zabrala i teď podobná léčebená kůra,jako tehdy,Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ivo, je docela možné, že stejná léčba zabere. Bohužel ale nevím, o jakou léčbu by se mohlo jednat, proto nedokážu kvalifikovaně poradit. Jedině se opět obrátit na lékaře, od kterého jste měla tablety dříve s tím, aby vám sdělil název přípravku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: