Opakovaný potrat

Dobrý den, mám tříletého syna, těhotenství probíhalo bez jakýchkoliv problémů, porod přirozenou cestou, v důsledku porodu došlo k naprasknutí pánevní resp. stydké spony. Nyní se již nějakou dobu snažíme o druhé miminko, otěhotněla jsem bez problémů, cca druhý měsíc snažení, už podruhé ale těhotenství na konci 6tt zaniklo, závěr zamlklé těhotenství, myslíte, že by mohla být příčinou ona naprasklá kost při porodu a tím nějak narušena dráha v těle a mít to za následek, že tělo těhotenství neudrží? Doktor říká že to může být náhodná genetická porucha, ale vzhledem k tomu, že jsem předtím neměla problém, tak se mi to nezdá. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Zcela jistě narušení stydké spony není příčinou zamklého těhotenství příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: