Opar a orální sex

Dobrý den, včera večer jsem svého přítele orálně uspokojovala a druhý den ráno jsem se probudila s oparem pod nosem. Je možné, že jsem mohla přítele večer předtím nakazit a udělá se mu genitální opar?

Odpověď odborníka:

Samozřejmě je to možné,HSV-1 (HHV-1) je původcem oparu na rtech (opar se však může objevit i jinde na kůži). . Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x