Operace fibroadenomu

Dobry den, na zacatku ledna 2012 jsem podstoupila operaci fibroadenomu v pravem prsu ve velikosti asi 2,5 cm, ktery mi byl vyjmut a nasledne bylo prokazano, ze se nastesti nejednalo o zhoubny utvar. Nyni me ale prso porad poboliva a mam pocit jako kdybych mela neco zdureleho pod jizvou a i v horni casi prsu. Je to normalni pooperacni prubeh? Operuji lekar mi ani nenavrhl dalsi vysetreni, mam na mysli treba kontolu po pul roce, jestli nahodou tam opet neco neroste. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může jít o reakci tkáně na operaci, mohlo ale dojít i k dalšímu růstu nezhoubného fibroadenomu. Bylo by dobré, aby Vás vyšetřil gynekolog a případně odeslal na sonografii štítné žlázy nebo mamografii.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x