Operace kotníku

Jsem po operaci kotníku,fractura trimaleolaris sin post luxationen 6 měsíců a na RTG mi řekli ,že je to dobře srostlé,ale znemožňuje mi pohyby,je ožné již po 6 měsících šrouby vytáhnout,děkuji.

Odpověď odborníka:

S odstraněním kovového materiálu je vhodné počkat asi 1 rok, u poranění hlezna se postupuje o něco rychleji. Důležitý je stav hojení zlomeniny, předpoklad, že je zhojená a nakolik kovový materál j v místě a nakolik případně brání plnému pohybu a funkci vidličky hlezna. Pokud vše je takto je extrakce možná. Vyšetřením a zhodnocením rtg snímku odpoví s konečnou platností váš odborný lékař

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gynekologický nádor – poznejte je všechny
Články: Gynekologický nádor – poznejte je všechny
Rakovina gynekologické...
Laryngofaryngeální reflux – onemocnění časté, a přece neznámé
Bércové vředy
Články: Bércové vředy
Žilní bércové vředy jsou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nikotin snižuje mozkové funkce a zhoršuje paměť!
Články: Nikotin snižuje mozkové funkce a zhoršuje paměť!
Během staletí se lidé...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x