Operace menisku

z rezonance : komplexní trhlina med. menisku, zvýšené množství tekutiny a gonarthrosa 1. - 2. stupně. Rád bych se zeptal na způsob léčby a zda je operace nutná. Pokud ano co mi s tím vlastně budou dělat?

Odpověď odborníka:

Ano, artroskopický výkon na koleni je jednoznačně na místě. Ošetření menisku je nutné.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: