Operace vazů v těhotenství

dobrý den, mám na leden naplánovanou plastickou operaci hlezenních vazů, ale zjistila jsem, že jsem v 5týdnu těhotenství. Jak toto řešit? dá se operace provádět? pokud ne, vydrží to moje klouby v období těhotenství, nebo je nějaký jiný způsob léčby?

Odpověď odborníka:

Operace vazů při nestabilitě hlezna není urgentní operací. Určitě bych dal přednost těhotenství. Hlezno je možno po tuto dobu ošetřit elastickým obinadlem nebo měkkou ortézou, pokud to bude třeba. Operace nyní není na místě, i tak se provádí relativně méně často. Jistě vám takto poradí i váš ortoped.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x