Operace zánětu pobřišnice v těhotenství

Dobrý den, jsem 32. týden těhotenství a jsem čerstvě (7.den)po operaci zánětu pobřišnice a odstranění slepého střeva. Zajímalo by mne, zda je možné pociťovat v tomto období lokální bodavou bolest na levém třísle, když tam před tím nebyla (musím si rukou přizvednout levou nohu, pokud ji chci dostat do výšky nad koleno).Dá se to vydržet, ale nechci něco zanedbat.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bolesti v levém třísle nepatří k typickým problémům po odstranění apendixu a pravděpodobně s prodělanou operací nesouvisí. Doporučil bych Vám absolvovat vyšetření lékařem, z Vašeho dotazu nejsem schopný na dálku posoudit, zda určité omezení hybnosti dolní končetiny je způsobeno bolestí, případně svalovým problémem, nebo problémem v oblasti nervů

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: