Operace zápěstí

Dobry den sem po operaci zapesti dle bruneli. po sesti týdnech fixace mam vysunuty palec nelze ohýbat. Cela ruka ochrnuta je to normalni? pocas fixace docházelo k velkym otokum

Odpověď odborníka:

Dobrý den.K ochrnutí by dojít nemělo v žádné případě, ztuhnutí je po fixaci normální a po rehabilitaci jistě ustoupí. Kotaktuje operatéra.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: