Orální sex a hiv

Dobrý den pane doktore, před týdnem jsem měla orální sex s velice promiskuitním mužem a zároveň si pár hodin před tím udělala krvavou oděrku dásně (velikost asi 3mm). Nedošlo k výronu semene do úst. Z jeho strany také došlo k orálnímu sexu ke mě. Poté byl ještě sex s kondomem. Chtěla bych se zeptat, jak velké je riziko, kdyby byl HIV pozitivní pro mne z hlediska orálního sexu? Jaké bych mohla na sobě pozorovat příznaky a kdy? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tímto způsobem je riziko nákazy téměř nulové. Muselo by dojít k velkému kontaktu krve nebo pohlavních exkretů. Prvním příznakem HIV bývají chřipkové příznaky obvykle kolem 3. týdne po nákaze

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x