Orální uspokojení ženy + nález po jazykem

Hezký den, před třemi dny jsem měl rizikový styk s dívkou, kterou neznám. Sex neproběhl, ale bohužel, jsem ji orálně uspokojoval... Asi do dvou hodin jsem měl divný pocit v ústech, až nakonec to vypadá jak aft, ale nejsem si jistý, zda je to aft... Je to o hodně větší, mírně citlivé na dotyk jazyka.... Může to být prosím nějaká pohlavní nemoc nebo se nemusím obávat? Inkubační doba by byla podl mě velmi krátká... A druhý dotaz, po jaké době si mám udělat testy a na jakou pohlavní nemoc, resp. na všechny? Celá situace mě moc mrzí, už jsem si jistý, že se nikdy ničeho podobného nedopustím:-( Děkuji za odpověDˇ, Martin

Odpověď odborníka:

J Testy na většinu pohlavních nemoci vám udělá kožní lékař testy na HIV hygienická stanice ale ty mají cenu až cca po 2-3 měsících od rizikového styku podle popisu se o pohlavní nemoc asi nebude jednat zajděte na ORL oddělení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: