Orbitopatie jedné oční bulvy

Zdravím prosím o názor zda je možné abych při hypertyreoze měla zvětšené jen jedno oko , druhé také otéká , slzý, je zarudlé ale není vystouplé , sono očí ukázalo na vypouklém oko zvětšené hodnoty nervů nad hranici normy ale jinak tam píše pan doktor vše ostatní v pořádku i bulvy že jsou stejně velké , moje obvodní lékařka mě chce poslat na neurologii k vyloučení nádoru za okem , jsem už z toho špatná , celkově se léčím měsíc a oči mají obě i zvýšený tlak , na to mám kapky ráno a večer. dvojité vidění do stran a tak podobně nemám ale než jsem začala užívat Thyrozol bulva vystouplého oka silně bolela na stisk , to už nyní ustoupilo.děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Berunko ! Pokud začínají po thyrozolu ustupovat obtíže, rozhodně bych nelámal hůl. Podrobným neurologickým a oftalmologickým vyšetřením nemůžete nic zkazit. Myslím si, že při hyperthyreose klidně mohlo být postiženo jedno oko více než druhé.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x