Ošetření přístrojem hemoron

Dobrý den! Před 4 dny jsem podstoupil dosti bolestivý zákrok přístrojem Hemoron z důvodu krvácení vnitřních hemoroidů, které mi byly před dvěma měsíci podvázány. Situace po stolici se výrazně zlepšila, ale aby člověk neměl chvíli klidu, tak se mi dnes ve spermatu objevilo růžové zabarvení (jako by kouř). Předpokládám, že je to od krve. Tak bych se chtěl zeptat, zda-li je možná souvislost mezi tím krvácením a ošetřením Hemoronem. Ještě zároveň užívám 1/2 tablety Zoloftu denně. Děkuji

Odpověď odborníka:

Souvislost by být neměla. Je na místě, abyste se dal vyšetřit urologem a stav kontroloval

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: