Otěhotnění a štítná žláza

Dobrý den, mám sníženou fci štítné žlázy,zvýšené protilátky, beru Letrox 50 dva měsíce a moc ráda bych znovu otěhotněla, mám 6ti letou dceru a ráda bych se zeptala, jestli je možné otěhotnět při hodnotách štítné žlázy TSH 1,42, T4 14,45 a T3 3,9?Jestli jsou hodnoty v pořádku? Jdu na kontrolu až v březnu, ale rádi bychom se posnažili o mimi již nyní. Je mi 36 a čas letí, prodělala jsem 2 zamlklá těhot v minulém roce, ale příčinou nebyla štítná žl...Moc děkuji za odpověď. S pozdravem Sára

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, možné to samozřejmě je. Nicméně před otěhotněním bych doporučoval kontrolu jak na endokrinologii, tak i na gynekologii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: