Otěhotnění a nachlazení

Dobrý den, zajímalo by mě jestli může nějak uškodit plodu, když žena otěhotní v průběhu nachlazení(rýma, kašel,teplota)?,děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Běžné nachlazení plodu velmi pravděpodobně neublíží,ale horečnaté onemocnění s vysokými teplotami může mít na plod nepřiznivý vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak správně odstranit klíště v pěti krocích
Články: Jak správně odstranit klíště v pěti krocích
Známe to asi všichni. V...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Články: 9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Tuhle zdravotní potíž zná...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Jak se chovat k popáleninám různé hloubky – část první
Články: Jak se chovat k popáleninám různé hloubky – část první
Popálení se řadí mezi velmi...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: