Otěhotnění při menstruaci při změně antikoncepce

Dobrý den, užívala jsem HA Essete (21 tb) a v 7 denní pauze na menstruaci jsem měla nechráněný styk. Po pauze jsem začala brát Nyssiela, která má tablet 28. Je možné, že jsem těhotná? Mám občas v ústech hořko, nebo je to způsobené změnou antikoncepcí??

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud jste navázala jak jste měla, tak těhotná byste být neměla. Pravděpodobně to bude změnou HAK.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: