Otěhotnění při pettingu

Dobrý den, s přítelkyní už nějakou dobu provozujem petting, tedy třeme se pohlavními orgány o sebe. Zpozdila se jí menstruace o 3 dny. Bere Antikoncepci Nelya, a to tak že když ji vysadí, má menstruaci 4 dny. Zajímá mě zda při tření nemohla otěhotnět, ejakuloval jsem sice mimo, ale zajímá mě jestli nemohla otěhotnět z předejakulační tekutiny. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud nedošlo k chybě v užívání je gravidita nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: