Otěhotnění při oddálení menstruace norethisteronem?

Dobrý den, na dovolenou jsem si nechala oddálit MS norethisteronem, brala jsem ho něco přes týden, ale došlo k nechráněnému styku. Ms se po vysazení dostavila- 2dny byla silná poté skoro nic. Je i tak možné, že jsem otěhotněla?

Odpověď odborníka:

Vyloučeno to není, protože Norethisteron je sice hormon, ale není to antikoncepce.Pro jistotu ji udělejte gravitest,který je positivní 5-6 den po koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: