Padání vlasů

Dobrý den, již asi měsíc používám neocapil proti padání vlasů při tzv. mužské plešatosti. Ještě vyloženě pleš nemám ale kouty se mě zvětšily a velice prořídli a už se začínají i nahoře na hlavě spojovat a zbytek horní části hlavy je také řidčí než býval. Ale píši vám hlavně kvůli tomu nocapilu, pozoruji totiž tam kde si jej aplikuji ještě větší úbytek vlasů. Je to normální nebo mám s používáním přestat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Po Neocapilu jistě k výpadu nedochází, ale tento přípravek nepůsobí proti hormonálně podmíněné(mužské) plešatosti, takže bych si od něj příliš neslibovala.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: