Panicka deprese-úzkost

Dobrý den,už řadu let trpím stavy panické ůzkosti,užíval jsem diazepam,lexaurin a podobné.Asi před půl rokem jsem vyhledal pomoc psychiatra,dal mi Mirzatin a Neurol,bez zlepšení.Nyní jsem dostal Remood 20.mg 1.krat denně.Je možno brat k tomuto léku i Neurol?děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Zdeňku! Ačkoli Vás neznám a nemám možnost s Vámi pohovořit, domnívám se, že Vaše léčba není vhodně vedena. Neurol, lexaurin a jiné benzodiazepiny nejsou určeny k trvalé medikaci. Metodou volby budiž pro Vás psychoterapie. Velmi se přikláním k tomu, abyste co nejdříve vyhledal psychoterapii a začal na ni pravidelně docházet. Pouze ponor do vlastního nitra Vám přinese úlevu, léky Vás mohou nejvýš "oblbnout", mimo to jsou bez efektu, jak píšete.

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: