Panická porucha

  • Dotaz od: světluška
  • Publikováno: 10.1.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,2 roky se léčím na panickou poruchu-antidepresiva-měla jsem slabost,bušení srdce,pocit dušení....prošla jsem vším vyšetřením-vše v pořádku až na vyšetření VEP-něco se tam našlo,musela jsem podstoupit magnetickou rezonanci-pro mě hrůza 40 minut v uzavřeném prostoru-bylo to v pořádku-je mi to divné,že se tam teda nic neukázalo,nyní po 2 letech jsem opět šla na vyšetření VEPa opět tam něco mám,měla bych jít na magnet.rezonanci-odmítla jsem ji kvůli mé panické poruše,ale samozřejmě mě zajímá co semnou je,je jiná možnost než MR-třeba Ct?A může to být spojeno s mou panickou poruchou co mě vyšetření zjistilo?Mám strach co mi najdou,jestli teda Mr to odhalí když před 2 lety tam nic nenašli.Ve zprávě píší z vyšetření VEP:1/07 7/07 6/08-v dynamice,s možným postižením zrakové dráhya dále s regresí změn.Co to znamená?Děkuji moc za odpověď.Světluška.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opravdu bych doporučoval podstoupit vyšetření na MR. Jedná se totiž o úplně jinou metodu než CT, to navíc má velmi vysokou radiační zátěž. Pokud trpíte i klaustrofobií, není problém nechat na průběh vyetření nechat uspat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: