Panická porucha

Dobrý večer, už som vám raz písala.Dnes som bola u lekárky a zmenila mi venlafaxín na cymbaltu, vraj mi prestal podľa príznakov zaberať.je to po roku užívania možné, keď som už bola úplne ok?

Odpověď odborníka:

Dobrý večer- Cymbalta-účinná látka duloxetin- náleží k moderním antidepresívům se širším záběrem. Každý člověk je samozřejmě docela originální ve svém příběhu nemoci, ale určité zobecnitelné prvky lze využít. Vaše paní doktorka je jistě zkušený odborník, používá moderní léky. Plně důvěřujte její kompetenci - a kdykoliv máte nějaké nejasnosti, otevřeně je s ní řeště- je to nejlepší cesta k úspěšné léčbě.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: