Papilarni karcinom

  • Dotaz od: klaroslava
  • Publikováno: 21.11.2010
  • uLékaře.cz

dobry den jsem zenou muze se kterym mam rocniho syna a pred 9 mes. mu byl dg.papilarni karćinom stitne zlazy,podstoupil totalni strumektomii a naslednou radiojodovou terapii.nyni po pul roce opet nastoupil na radiojodovou terapii a po dg.jodem opet dg bunky tumóru v oblasti krku.za 2 dny opet nastupuje dalsi chemoterapii.prosim o vysvetleni jaka je prognoza,jsem zofala.memu muzi je teprve 23 let!!!chtely bychom jeste jedno dite a snad klidny zivot.dekuji a preji vice pozitivnich dotazu....

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevěšte hlavu, tento typ karcinomu má příznivou prognózu, zejména pokud je pacient mladý jako Váš muž. Přeji Vám co nejúspěšnější léčbu a pevné nervy.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: