Papilární karcinom štítné žlázy

Dobrý den, jsem po úplné operaci štítné žlázy pro dva papilární karcinomy. V červenci jdu na další léčbu radiojodem a proto jsem musela vysadit léčbu euthyroxem 112. Chtěla jsem se zeptat jestli jsou další vedlejší účinky po vysazení kromě únavy? Cítím se více oteklá i oči mám takové napuchlé. Děkuji Hanka

Odpověď odborníka:

Milá hanko, příznaky , které popisujete, jistě mohou být následkem vysazení euthyroxu.Drřím palce!KK

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: