Parkinson

Jsem duchodce 73.r. CTmozku- lehká atrofie CNS.Nově zjištěn Parkinsonův syndrom. užívám Acutil 2x1, Akineton 2xO,5.Vzhledem k závažnosti onemocnění se ptám na vhodnost uvedené léčby. Existují alternativy ? marihuána? Děkuje Jirka.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jde o jednu z možností léčby (léčebných strategií je více a neurolog by měl vždy po určité době vyhodnotit, jak na léky reagujete, zda se Váš stav nezhoršil, jestli nejsou přítomny nežádoucí účinky...) a případně léčbu doplnit nbeo změnit. Acutil je potravinový doplněk obsahující vhodnou kombinaci látek podporujících centrální nervový systém, Akineton je lék působící proti Parkinsonově nemoci. Součástí léčby by měla být i pravidelná a vhodná rehabilitace - poraďte se se svým praktickým lékařem o možnostech ve Vašem okolí, cvičit můžete poté i doma.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
parkinsonova nemoc | Od: Titzová Ivana | 9.4.2015 12:43
můj druh-49let má 7let parkinsonovu nemoc
poslední dobou tvrdí že když jde občas má pocit
jako by mu někdo vrazil hřeb do pravé nohy což
za čas pokud to rozchodí přestane ptám se
prosím čím to může být?Samozřejmě kromě jiných
obtíží s nohama což tato nemoc přináší jinak je
čiperný snaží se chodit celý den cvičí......bere
ISICOM,NEUROTIN,nárazověNEUROL a mnoho
vitamínů jako doplnky stravy.Můj názor je že je to
velice silná osobnost-dokáže vést malou firmu
děkuji pokud mi odpovíte
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: