Pásový opar

Zdravím Vás,před několika dny my byl diagnostikován pásový opar.Naordinovány my byly léky ZOVIRAX a DOXYBENE 200mg.jsou tyto léky vpořádku?Jelikož my nejsou jasná ta antibiotika.

Odpověď odborníka:

Krásný den.Skláním se před Vaší informovaností a moudrostí.Musím přiznat,že ani já nedokážu odhadnout,proč Váš lékař rozhodl "krýt"virový projev širokospektrými antibiotiky-ale nikdy bych se neodvážila hodnotit způsob léčby kolegy.Jistě nějaký důvod sledoval,rozhodně "nestřílel od boku".Moc a moc Vás prosím,neostýchejte se lékaře zeptat.Jistě i on/ona?/bude mít radost ze vzdělaného,přemýšlivého pacienta,myslím,že lékaři a pacienti mají přece společné cíle ve vztahu k onemocnění a jeho léčbě.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+15 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Zovirax a Doxybene | Od: Taja | 22.7.2013 11:48
Vážení, předpokládám, že ANT byla ordinována proto, aby se do případně rozškrábaných půchýřů oparu nedostala infekce, která se může rozlézt do nevádaných rozměrů...mám neustále opary, ktere púřechází do impetiga, a lékaři neví moc, jak to lécit, ale já přepokládám tento důvod...nicméne Doxybene je dost silné ATB, radsi bych se zeptala ošetrujiciho lékaře..at se brzy uzdravíte!
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x