Pásový opar

V uchu se mi udělaly opary na jazyku na levé straně.Po lécích to skoro už zmizelo ale pořád to není ono.Navíc jedu na měsíc a půl do Turecka,může se mi tam nějak přitížit?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pásový opar se hojí i týdny a zvláštní pocity v oblasti výskytu oparu nebo bolesti mohou přetrvávat velmi dlouho. Pomoci v léčbě může vitamín B (B12, B6..). Přeji Vám, abyste do Turecka odjížděl již zcela bez obtíží. v Turecku pak se dostatečně chraňte před sluncem, hlavně tam, kde byl opar na uchu, pokud je to místo spálitelné sluncem.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: