Pásový opar

Dobrý den! Je možné, aby dítě (7let) chodilo do školy s pásovým oparem (od druhé dne po výsevu) ? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Je otázka, zda jde skutečně o pásový opar - u dítěte je to rarita. Ale obecně by dítě mělo zůstat v izolaci do doby, kdy zaschnou všechny puchýřky , nejlépe 14 dní.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: