Pásový opar

DObrý den.Byl mi zjištěn pásový opar. Dostala jsem provirsan 30 tablet a chtěla bych se zeptat jestli to má nějaký vliv na antikoncepci. Beru Tri-Regol Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Doporučuji po dobu užívání Provirsanu a dále do konce tohoto cyklu užívat doplňkovou antikoncepci.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x