Páteř , plotýnky

Dobrý den,chci se zeptat,jestli je možné,když mi před 2 mesíci operovali zlomenou ploténku a odstranili mi jen část prasklé ploténky a druhou část mi tam nechali. Po operaci jsem neměl žádné potíže. Potíže mi začli až po 3 dni cvičení v nemocnici. Začli mi ze zad vystřelovat křeče do rozkroku. Doktor řekl,že se musí chvíli počkat,jestli se to samo nazpraví. Křeče se začly zhoršovat a postupem času mi křeče začly vystřelovat do hýždí,levého boku, přes levé tříslo do varlat,pak do levého stehna , někdy po zadní straně a někdy po přední straně,občas mi křeče vystřelý až do prstů u nohy. Při chůzy se bolesti zhoršují hlavně v rozkroku a v bedrech. Při sezení je zhoršení až po 30 min. Před 14 dny jsem zpozoroval minimum erekce a když se erekce dostaví, tak je mírně bolestivá. Varlata bolí neustále. Bolest je střídavě tupá s ostrou bodavou. Za měsíc jdu na magnet. rezonanci. Prášky od bolesti nezabírají. Chci se zeptat jestli to nemůžou být trvalé následky a jestli by jste mi mohl poradit,jak ty bolesti ztlumit. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Zdeňku! Nenechte se uchlácholit, každou bolest je možno řešit, léčit, tlumit. Někdy nelze odstranit její příčinu, ale mám e tolik léků a postupů, že nikdo nemusí bolestí trpět. Konsultujte v prvé řadě svého ortopeda, pokud se nedohodnete, doporučuji navštívit ambulanci léčby bolesti. Otázkou však je, proč máte po operaci takto kruté bolesti a s tím Vám bohužel na dálku vůbec neporadím.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x