Penbene 1500 000

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,zda můžu jít cvičit pokud beru Penbene 1500 000. Tyto léky jsem dostala na spálový bacil. Beru je už týden a ještě týden mi zbývá. Už bych potřebovala jít trénovat,ale nevím jestli to není nějak nebezpečné. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Doporučuji trénink odložit až po skončení léčby a po kontrole u Vašeho lékaře. Lékař bude pravděpodobně chtít provést kontrolu moči, sedimentace červených krvinek, ASLO (sérologické vyšetření). Při léčbě antibiotiky pro přítomnost streptokoka se doporučuje klid, aby se předešlo riziku poškození organismu.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: