Píchání u srdce u dítěte

Mého 10letého syna často píchá na straně, kde je srdce,dětská lékařka tvrdí, že je to od křivých zad, má jednu lopatku výš, chodíme na náprav.cviky.Zatím žádné zlepšení,stačí cviky?Jsme objednaní i na kardiologii pro jistotu.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nelze říci, zda "stačí cviky" - záleží, jaké cviky, jak je syn provádí, jak přesně vypadá stav páteře a ostatního podpůrného aparátu atd. a i co se ukáže na kardiologii (i když daleko daleko pravděpodbnější je původ obtíží spočívající v poruše postavení páteře). Cviky by stačily, pokud by vedly k napravení postavení vadného držení těla atd. a pokud by díky nim vymizely obtíže. Pozn. Blíže se otázkami pohybového aparátu zabývá ortoped nebo rehabilitační lékař.

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x