Placenta

Dobry den, jsem ve 14tt. A na poslednim UZ mi lekar zjistil nizko polozenou placentu na zadni strane,tesne k vnitrni brance. Lekar mi k tomu nerekl nic,jen omezeni sexu,ale jinde jsem cetla,ze by se mel dodrzovat klidovy rezim.mam male ditko,tak klid moc nemam. A je mozne s timto nalezem rodit spontanne kdyby se to pripadne neupravilo? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano, na tuto otázku jste již dostala několikrát odpověď.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření cigaret ničí sexuální život mladých mužů
Články: Kouření cigaret ničí sexuální život mladých mužů
Zeptáte-li se muže kuřáka...
Sexuální zdraví ženy
Články: Sexuální zdraví ženy
Mnohdy se pod pojem...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Články: "Parfémová vyrážka" aneb Z čeho to mám?
Někomu čerstvě zakoupený...
Kouříte? Pak možná nebudete mluvit!
Články: Kouříte? Pak možná nebudete mluvit!
Se zapálenou cigaretou má...
Kouření dýmky přináší podobné riziko jako kouření doutníku
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: