Plastika vazu

Dobrý den, jsem po operaci předního křížového vazu (10.1.2012), v podstatě nemám problémy, je možné zapojit kromě pohybu na kole a plavání i jízdu na kolečkových bruslích. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud je operace provedena bezchybně a rovněž pooperační průběh proběhl včetně rehabilitace dobře nemělo by být závadou jezdit i na kolečkových bruslích. Vzhledem k tomu, že lze ale očekávat velmi nenadálý a prudký pohyb spojený s rotacemi zařadil bych jízdu na kolečkových bruslích stejně jako na příklad fotbal mezi rizikové činnosti a 1 rok bych určitě na kolečkových bruslích po operaci vazu nejezdil.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: