Po interupci-otěhotnění

Dobrý den. Nedávno jsem si prošla interupcí,vše proběhlo v pořádku.Po 5 týdnech se dostavila menstruace . Znovu jsem začla brát prášky , ale druhý den nebo třetí teď přesně nevím sme měli sex při menstuaci a 2 den podání prášků. Je možnost že bych mohla být znovu těhotná ?? Děkuji M.

Odpověď odborníka:

Gravidita je v tomto případě více než nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: