Otěhotnění po interupci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je po necelých třech dnech po interrupci--cca po 64 hod.- možnost otěhotnění po nechráněném styku a to ještě v případě, že jsem užila tablety postinor do čtyřiceti hodin po uplynutí od tohoto styku. děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

V tom případě je gravidita velmi nepravděpodobná,ale jistě vám v nemocnici doporučili delší pohlavní abstinenci z důvodu možné infekce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: