Po chřipce tlak na hrudníku

Dobrý den, minulý týden jsem měla chřipku, a dnes ještě občas pokašlávám (už vykašlávám). Včera mě ale ráno začalo slabě bolet / tlačit na krku, a během dneška se ta bolest přestěhovala na celý vršek hrudníku. Těžko říct, co mě bolí, jestli to jsou svaly, nebo ne. Není to vůbec výrazné, ale cítím to, a je to nepříjemné. Nemůže to být nebezpečné? Teploty nemám. Je mi 25 let. Ještě jsem zapomněla říct, že u nás v prái řádí střevní chřipka (ale já měla jen takkové prvotn příznaky, které jsou už pryč, beru Laktobacily) a před týdnem jsem prošla léčbou vaginální mykózy. Zřejmě nebyla úspěšná, ale to s tím asi nesouvisí.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se jednat jako o bolest způsobenou namožením mezižeberních svalů, tak i např. o pneumonii. Doporučoval bych proto neodkládat vyšetření u praktického lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Multidisciplinární přístup po operaci zlomeniny kyčle snižuje riziko dalších pádů
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
Chřipka a kojení
Články: Chřipka a kojení
Pomalu nastává období, kdy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Logopedické vyšetření
Články: Logopedické vyšetření
Logopedické vyšetření je...
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Zlomenina krčku mívá fatální následky. Proč ale tak často?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x