Početí

Dobrý den pane doktore, chci se zeptat, můj pan doktor odhadl početí na 10-12,4, t.r., je prosím nějaká možnost, že by se spletl a mohlo dojít k početí z pohlavního styku z 18.3.?????? Mezi tím, jsem měla 30.3. PM, ale prý v ranní fázi gravidity může dojít ke krvácení. Chci uvést, že dle PM i dle CRL v 10 a 13 tt se tyto UZ lišily pouze +-2 dny a téměř se tedy shodovali.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Pefabo! Tzv. nidační krvácení vyvolává plod uhnízďující se v děloze a následuje za 2-3 týdny po oplození. Nemyslím si, že by se Váě lékař (zvláště po kontrolním UZV ve 12-13 týdnu) mohl splést o tři týdny - tudíž ani moc nevěřím tomu, že by těhotenství mohlo pocházet z pohl. styku 18.3. Případné pochybnosti si vyjasněte spíše se svým gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: