Početí

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak a zda spolu souvisí neschopnost početí a užívání léku Veral retard u partnera. V příbalové informaci tohoto léku jsem se dočetla pouze o problémech početí u ženy. Má na to vliv, pokud lék užívá prtner? Děkuji za odpověď a přeji hezký den :-)

Odpověď odborníka:

Na plodnost partnera by tento lék neměl mít žádný vliv. Pokud se vám nedaří otěhotnět, příčina asi bude jinde.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník
Články: Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník
Zjištění, že miminko nejde...
Na průjmy a nevolnost platí i homeopatika
Články: Na průjmy a nevolnost platí i homeopatika
Zkažený žaludek, nevolnost...
Alergie na alkohol? Existuje!
Články: Alergie na alkohol? Existuje!
Když lidé mluví o alergii...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kašel je zcela přirozený reflex těla
Články: Kašel je zcela přirozený reflex těla
Kašel je přirozený reflex...
Počítačová tomografie (CT)
Články: Počítačová tomografie (CT)
Počítačová nebo computerová...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: