Podezřelé znaménko

Dobrý den, paní doktorko, chtěl bych se Vás zeptat na toto znaménko, mohlo by se jednat o melanom??Je na zádech a jeho velikost je přibližně 6 mm. Letos jsem strávil hodně času na sluníčku a známý mě postrašil. Děkuji moc za Váš názor

Odpověď odborníka:

Podle fotografie není znaménko zcela pravidelné, takže bych spíše doporučila jeho odstranění, ale domnívám se, že o nic závažného se nejedná.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x