Podezřelé znaménko

Dobrý den, paní doktorko, chtěl bych se Vás zeptat na toto znaménko, mohlo by se jednat o melanom??Je na zádech a jeho velikost je přibližně 5 mm. Letos jsem strávil hodně času na sluníčku a známý mě postrašil. Děkuji moc za Váš názor

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je samozřejmé , že je lépe navštívit kožního lékaře k vyšetření znaménka. Z fotografie vypadá znaménko v pořádku, je pravidelné jak tvarem , tak barvou, tento typ růst může. Pokud se vyskytujete čsto na sluníčku, tak je nutné nechta znaménka zkontrolovat lékařem. Při vyšetření požíváme dermatoskop, který nám umožňuje přesnější diagnostiku, LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: