Podezření na syfilis

Dobrý den. Cca před sedmi týdny jsem jsem se pokusila se svým kamarádem o pohlavní styk. K tomu nakonec nedošlo, kvůli neúplné erekci, ale kontakt genitálií byl a orální sex taky. Včera se mi v dutině ústní objevil malý bílý nebolestivý pupínek, je tvrdý a mám obavu, že může jít o projev syfilis. Na genitáliích se nic neobjevilo, ani nedošlo ke zduření uzlin. Příští týden jsem objednaná ke své gynekoložce na prevenci, ale nevím jestli nemám jít hned. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Teoreticky možnost přenosu pohlavních chorob při tomto kontaktu existuje, ale spíše se dmnívám, že o syfilis nepůjde.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: