Podřený penis pod žaludem , po obřízce.

Dobrý Den asi před dvěma lety jsem měl problém se zuženou předkožkou , problém byl vyřešen obřízkou.Ted , po jisté době se mi opět objevily oděrky , které pripominaji minule zůžení.Do tedy doby vse klapalo bez problemu.Možná jde jen o odření penisu když partnerka nebyla dostatečně vlhká.Je to mirne bolestive , ale nic vazneho , presto jsem se chtěl zeptat jestli se fimóza muze ještě nejak projevit po obrizce , například zůžení kůže pod žaludem apod... děkuji mnohokrát.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží jaké množství předkožky se po obřízce nechalo. Pokud nějaký límeček zůstal, může se ještě zúžit. Jinak kůži na těle penisu by to nemělo vadit

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x