Pohlavní nemoce

  • Dotaz od: kissengirl
  • Publikováno: 20.12.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den.Měla jsem orální sex s náhodnou známostí.Bylo to v červenci tohoto roku.Po 3 měsících jsem se nechala testovat na hiv a syfilys.Testy vyšly negativní.Na jaké ještě jiné pohlavní nemoce se mám nechat pro jistotu otestovat? Na hiv a syfilis jsem se nechala testovat ráno a výsledky mi sdělily hiv cca za dvě hodiny a syfilys cca 3 hodiny možná více.Je možné takhle brzy sdělit výsledky a jsou vůbec důvěryhodné? Slyšela jsem že tyto výsledky trvají tak týden. Nechala jsem se testovat na ---imuno jirkov---

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Test na HIV bych doporučovala zopakovat ještě za další 3 měsíce po prvním testu. Teoreticky nelze vyloučit ani přenos hepatitidy typu B a C, i když pravděpodobnost nákazy při orálním sexu je malá. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Crohnova choroba, nebo endometrióza? Příznaky (ne)musí napovědět vždy
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Močové kameny
Články: Močové kameny
Močové kameny, urolitiáza...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: