Pohlavní nemoci

Dobrý den, byl jsem u lékaře s potížemi s dýcháním, byl jsem na EKG i u praktického lékaře a pak na plícní, zjistili že jsem v pořádku a předepsali mi inhalátor na dýchání, akorát se mi zdálo že doktor nezareagoval když jsem upozorňoval na bolest v pravém podbřišku, únava, nechutnost, dále jsem objevil mírnou vyrážku na pohlaví ( spíše pupínky, které vypadají jak "jebáčky") a zdá se mi že mám zažloutlé bělma na očích. Chtěl bych se zeptat jestli může jít o AIDS nebo i jiné nemoci. Popřípadě bych poprosil o nejbližší léčebnu s testy na nemoc v Olomouckém kraji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Filape! 1. bolest v pravém podbřišku muže být způsobena kýlou, srůsty, onemocněním střeva nebo vás může bolet zvětšená uzlina, která takto zareagovala na infekci, kterou máte na penisu 2. pokud trpíte nadměrnou únavou, bude třeba navštívit vašeho praktického lékaře, který vás vyšetří a nabídne vám krevní testy, které případně vyloučí onemocnění, se kterými by únava mohla souviset (porucha funkce štítné žlázy, chudokrevnost, některé chronické infekce). 3. léčba vyrážky na penisu patří do rukou dermatovenerologa, léčit by se měla i vaše partnerka. 4. je velmi nepravděpodobné, že by všichni lékaři, kteří vás v poslední době vyšetřovali přehlédli zažloutnutí očního bělma, přesto až budete u lékaře, vaše oči mu ukažte 5. pokud máte obavu, že trpíte infekcí HIV, doporučuji podstoupit HIV test, adresy pracovišť, které tyto testy provádí ve vašem kraji najdete na stránkách http://www.aids-pomoc.cz/info_testy_hiv.htm#12. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: