Posousení dotazu k hiátové hernii

Prosím o vyjádření k dotazu.Dle vyšetření gastroskopie-je vidět velkou hiátovou hernii,v prog.pohledu hiátus cca v 37cm,linie vytaženado cca 32cm./ má velikost postavy je 163cm/ Můj dotaz se týká problému v předklonu,při kterém se mě vzniká tlak v prsní krajině s omezením dýchání. Může můj problém způsobovat výše uvedená hernie? P.S.Mám provedeny dva srdeční Baypasy na kmenu ACS,z čehož jeden Baypas je degenerující.Z toho důvodu mám obavy přistoupit na možnou operaci hiátové hernie Děkuji srdečně za odpověď. Standa-věk 76 let Děkoji srdečně za odpověď

Odpověď odborníka:

Stanislave, hiátová hernie Vám spíše může způsobovat obtíže zažívacího charakteru, pálení žáhy nebo kašel. Omezovat dýchání ny neměla. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: