Posouvání menstruace antikoncepcí

Dobrý den, často si menstruaci posouvám antikoncepcí(jelikož sem prodělala syndrom toxického šoku a nemužu používat men. tampony) a občas se objeví mírné špínění, ale tentokrát bylo silnější až do černa a takové hrudkovité a k tomu jsem "vyloučila" jakoby postupně dva celé obaly bílé barvy o velikosti asi 2cm, kde šlo vidět že byl jen v jednom místě prasklý a prázdný ... nikdy dřív se mi něco podobného nestalo. Ještě mě asi týden před tím bolel podbříšek na pravé straně. Může tohle způsobit posouvání menstruace antikoncepcí ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Časté posuny menses mohou způsobit nepravidelnosti cyklu bohužel o tom co jste vyloučila se nemohu vyjádřit když jsem to neviděl. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x