Prasky v tehotenstvi

Dobry den,Pane doktore chtela bych se zeptat co se muze stat zene ktera behem tehotenstvi uziva prasky jako napr. brufein,paralen a dalsi jine prasky...muze se stat ze zena samovolne potrati??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, slečno Andreo! Na Vaši otázku není jednoduchá odpověď. Těhotenství je z hlediska braní prášků zvláštní období a mezi lékaři panuje přesvědčení, že během těhotentví je dobré se pokud možno práškům vyhýbat. Ne vždy to možné je a u některých léků navíc už víme v podstatě jistě, že miminkům neškodí. Záleží na tom, kolik a jakých prášků dotyčná bere, v jaké fázi těhtoenství je apod.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: