Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, měla bych takový dotaz. Už delší dobu beru antikoncepci Artizia. Spala jsem s přítelem, v době ovulace a nemužu se ubránit obavám, že by bylo možné těhotenství. Jak moc je to pravděpodobné? Popřípadě Váš názor na antikoncepci Artizia. Děkuiji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání hormonální antikoncepce k ovulaci nedochází, otěhotnění je pak tedy prakticky vyloučené. Artizia je stejně spolehlivá jako jiné přípravky hormonální antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: