Pravidelná antikoncepce-můžu být těhotná?

Dobrý den,potřebovala bych se zeptat na jeden takový dotaz.Beru antikoncepci Sunyu,první HA jsem si vzala v úterý 13.10. ve 20:00,nechráněný styk jsem měla hned v ten pátek 16.10.,čili po prvních třech tabletách.Další nechráněný styk jsem měla tuším 23.10. a 30.10.Antikoncepci beru pravidelně maximálně o 10-15 minut déle.Můžu být tedy těhotná? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud jste antikoncepci nasadila ihned první den menstruace, měla byste být chráněna. Pokud později, ochrana není zaručena.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: